TANTRA KURS

𝗞𝘂𝗿𝘀: 𝗧𝗮𝗻𝘁𝗿𝗮 – 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝟭

Tantra er verdens eldste ideologi/spirituelle tradisjon, og den eneste av de kjente store som ikke legger begrensninger for normal menneskelig natur som seksualitet, rus og fri utvikling av bevissthet. Tantra er et fritt system bygd på kjærlighet, ekthet og respekt for hele skapelsen.

I dette kurset lærer du om det viktigste middelet for spirituell vekst som er din kreative/seksuelle kraft. Lær hvordan du kultiverer kraften, og hvordan du bruker den for å oppnå ekstase og mestre livets paradokser.

Du vil lære de viktigste teknikkene og prinsippene som skal til for å skape enhet og opplysning i ditt og andres liv. Tantra bidrar til å gi deg bedre helse, større kreativ skapelse, sterkere healingkraft, og mer spirituell forståelse. Du blir mer av deg selv.

Du vil lære om hvordan den kreative kraften som bor i oss alle kan brukes til å drastisk øke kvaliteten på alle områder av livet, men mest av alt handler dette om å forstå og bruke de dualistiske polaritetene korrekt slik at man kan leve et liv i enhet med seg selv og omgivelsene.

Kurset holdes av Runi som er en erfaren healer og musiker som har undervist i spirituelle tradisjoner både nasjonalt og internasjonalt i snart 25 år. Han har utviklet sine egne healingteknikker, men ble i tillegg Reiki-mester ved International Center for Reiki Training i Glastonbury i 1998. Han har også tre svart belte-graderinger i Shotokan Karate (Shodan, Nidan og Sandan), og er kjent som en kraftfull healer og klarsynt. Utover det var han i flere år en del av duoen Inspiritualization som i 2011 kom med albumet Quantum Leap https://open.spotify.com/album/2sm70SHhMuw0Hm0c0yumlg?si=GjHPFFtoTaunAzd6K95mGQ

Det finnes også level 2 og level 3 av kurset, som vil bli arrangert senere.

ॐ Hjertelig velkommen ॐ

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

𝗦𝗧𝗘𝗗

𝗧𝗜𝗗
Kurset går over 2 dager.
Lørdag kl 10:00 – ca kl 16:00
Søndag kl 10:00 – ca kl 16:00

𝗣𝗥𝗜𝗦
1500 kr pr person.

𝗣𝗔̊𝗠𝗘𝗟𝗗𝗜𝗡𝗚
Skriftlig til Berner Garvik
+47 98026001 – berner@gholding.no
Plass er ikke reservert før delbetaling 500,- er vippset til Berner Garvik. Marker betaling “Tantra Haugesund” Siste 1000,- vippses eller betales kontant innen kursstart. Ta kontakt for andre betalingsalternativer.

𝗢𝗩𝗘𝗥𝗡𝗔𝗧𝗧𝗜𝗡𝗚
Ta kontakt for gode tilbud

𝗢𝗠 𝗢𝗦𝗦
Norveg Unity er en spirituell organisasjon som gjennom sitt opplysningsarbeid jobber for at hele verden skal bli mer innlyst i verdens viktigste fag, det spirituelle faget. Læren om hvordan alt henger sammen, og hvordan vi benytter dette til å skape en bedre verden for oss selv, og alle andre. Vi tilbyr enkelttimer, gruppetimer, kurs og behandling i flere spirituelle tradisjoner.

www.norvegunity.no
www.facebook.com/norvegunity
www.instagram.com/norvegunity

I level 1 lærte vi om viktigheten den seksuelle/kreative kraft har for din spirituelle vekst. Vi lærte hvordan kraften kultiveres, og hvordan den vokser i kroppen.

I Tantra Level 2 tar vi et dypere dykk inn i Tantraens hemmeligheter og lærer effektive teknikker for å kultivere den kreative kraften i gruppe-sammenheng, mellom venner og mellom elskere. Vi går videre gjennom tantriske prinsipper, øvelser, og lærer bl.a mer om Tantrisk Karma Yoga.

Kurset holdes av Runi Atma, som har over 20 års erfaring som healer og kursholder. Gjennom sitt virke har an vært lærer og veileder for healere, terapauter, og spirituelle søkere av forskjellig slag både nasjonalt og internasjonalt. Han holder også kurs i bla healing, yoga, og tradisjonell kampkunst.. Runi har i hele sitt liv jobbet for enhet på alle plan, og har en kompromissløs tilnærming til faget. I dette kurset deler han av sin rikholdige erfaring som healer, tantriker og åndelig veileder.

KURSET ER KUN FOR DE SOM HAR DELTATT PÅ LEVEL 1 FØR. Det finnes også level 3 av kurset

%d bloggers like this: