SACRED WARRIOR

𝐒𝐚𝐜𝐫𝐞𝐝 𝐖𝐚𝐫𝐫𝐢𝐨𝐫

Tradisjonell kampkunst er pasifistisk av natur, og er veien til fred og opplysning. Dette kurset tar for seg de gamle kampkunstnernes hemmeligheter, og lar deg få innsikt i viktige prinsipper og personer i dens utvikling og vitenskap.

Forståelse og praksis av denne kunsten vil aktivere den spirituelle krigeren i deg som er en helt nødvendig energi å kunne beherske for å vokse opp til sin egen storhet, og utgjøre en forskjell i verden. Dette kurset vil hjelpe til med å ta ditt åndelige liv til nye høyder.

I tillegg til å være en pragmatisk spirituell praksis med lange tradisjoner er også kampkunst en særdeles effektiv treningsform, og kan sees på som en slags eksplosiv og mer effektiv variant av yoga asanas.

Under dette kurset lærer du alt som skal til for å vekke krigeren i deg, og benytte din egen livskraft på en mer eksplosiv måte.

Kurset holdes av Runi som er en erfaren healer og musiker som har undervist i spirituelle tradisjoner både nasjonalt og internasjonalt i snart 25 år. Han har utviklet sine egne healingteknikker, men ble i tillegg Reiki-mester ved International Center for Reiki Training i Glastonbury i 1998. Han har også tre svart belte-graderinger i Shotokan Karate (Shodan, Nidan og Sandan), og er kjent som en kraftfull healer og klarsynt. Utover det var han i flere år en del av duoen Inspiritualization som i 2011 kom med albumet Quantum Leap https://open.spotify.com/album/2sm70SHhMuw0Hm0c0yumlg?si=GjHPFFtoTaunAzd6K95mGQ

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

𝐒𝐓𝐄𝐃
Arhat Senteret, Sotra (Bergen)

𝐓𝐈𝐃
Kurset foregår over 2 dager.
Lørdag kl 11:00 – 17:00
Søndag kl 11:00 – 17:00

𝐏𝐑𝐈𝐒
1600,-

𝐏𝐀̊𝐌𝐄𝐋𝐃𝐈𝐍𝐆
Skriftlig til Berner Garvik
+47 98026001 – berner@gholding.no

Plass er ikke reservert før delbetaling 500,- er vippset til Berner Garvik. Marker betaling med ”Sacred Warrior”. Siste 1100,- vippses eller betales kontant innen kursstart. Ta kontakt for andre betalingsalternativer.

𝐎𝐌 𝐎𝐒𝐒
Norveg Unity er en spirituell organisasjon som gjennom sitt opplysningsarbeid jobber for at hele verden skal bli mer innlyst i verdens viktigste fag, det spirituelle faget. Læren om hvordan alt henger sammen, og hvordan vi benytter dette til å skape en bedre verden for oss selv, og alle andre. Vi tilbyr enkelttimer, gruppetimer, kurs og behandling i flere spirituelle tradisjoner.

www.norvegunity.no
www.facebook.com/norvegunity
www.instagram.com/norvegunity

%d bloggers like this: