ÅNDENS SPRÅK & SPÅDOM

Åndens språk: Kurs i kanalisering.

Kanalisering og Mediumisme handler om å motta budskap fra en annen dimensjon eller virkelighetsplan enn det fysiske plan vi har rundt oss. På en måte kanaliserer vi hele tiden, men på dette kurset lærer du mer inngående om hvordan man kanaliserer dypere og mer bevisste budskap fra konkrete kilder på det spirituelle plan. 

Kurset blir holdt intuitivt av Runi Atma som vil besvare og nøye gjennomgå alle spørsmål om kanalisering og spirituelle temaer. Runi har over 20 års erfaring som healer, medium og kursholder, og har gjennom sitt virke vært lærer for mange healere og medium både nasjonalt og internasjonalt. Han holder også kurs i healing, tantra, yoga, og tradisjonell kampkunst. Runi har i hele sitt liv jobbet for enhet på alle plan, og har en kompromissløs tilnærming til faget. I dette kurset deler han av sin rikholdige erfaring som medium og åndelig veileder.

Lær om hvordan åndeverdenen kommuniserer og hvordan du kan styrke din spirituelle kommunikasjonsevne. På dette kurset får du alt du trenger for å trygt kunne begynne å kanalisere den store visdommen som omgir oss.

%d bloggers like this: